Over AD&M

Bij administratiekantoor AD&M staat de klant voorop. Dat zegt elk bedrijf, maar bij ons ís het zo. Zo werken we niet met klantnummers, maar met klantnamen. Het voordeel? Je wordt bij ons snel met je naam aangesproken. Een warm welkom dus. 

Onze maatschap wordt gerund door Albert ter Burg, Martin Blootens en Martin Omvlee. Ons kantoor vind je aan de Zwingel 5 in Hardenberg. Hier werkt een klein en gedreven team administrateurs en adviseurs met het hart op de juiste plek. Voor ons geen duur kantoor of hypermoderne snufjes, maar eenvoud en basic zodat jij als klant nooit te veel betaalt.

We hechten bij AD&M veel waarde aan kennis. Die houden we up to date door middel van bijscholing voor het hele team. Een garantie die we onze klanten willen blijven bieden. We werken daarbij nauw samen met specialisten als een notaris, jurist, accountant en fiscalist. Zo kunnen wij laagdrempelig blijven en voor onze klanten toch elke vraag beantwoorden. 

AD&M is aangesloten bij Register Belastingadviseurs. Bij deze beroepsvereniging zijn belastingadviseurs aangesloten die integer zijn en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De RBc-titel laat zien dat je als aangesloten adviseur het vak verstaat en dus bij- en nascholing volgt, maar ook de gedrags- en beroepsregels naleeft. 

Daarnaast zijn we aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep. Hier kunnen we gebruik maken van diverse specialisten om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Meer weten?

We helpen je graag verder. Neem gerust contact op, we gaan graag met je in gesprek hoe we jou kunnen helpen.

Contact opnemen